Vegan Pindakaas Chips – Gezond & Zelfgemaakt!

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Zelfgemaakte veganistische pindakaaschips – gemakkelijk te maken, onmogelijk om te stoppen met eten en zonder alle kunstmatige ingrediënten!

pin-it

Deze zelfgemaakte pindakaaschips hebben minder dan een minuut nodig om te maken …

En ze smelten letterlijk in je mond!

Maar wees gewaarschuwd: ze zijn waarschijnlijk verslavender dan het meest verslavende dat je ooit hebt gegeten.

Probeer ze in deze Kikkererwten Koekjesdeeg Dip

Voor deze melty pb chips heb je maar 3 ingrediënten nodig.

U wilt ze echter allemaal opeten zonder te delen, dus zorg ervoor dat u dienovereenkomstig plant.

Gooi ze in desserts met chocoladeschilfers, of voeg een handvol toe aan deze Baked Oats, voor een ontbijt dat smaakt naar chocolade-pindakaastaart.

Zelf vegan pindakaaschips maken is een veel gezondere optie dan een pakje pindakaaschips uit de winkel halen.

Er zijn geen gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën, geraffineerde suiker, kunstmatige smaakstoffen of vaste stoffen van glucosestroop in deze veganistische pindakaaschips, en ze smaken eerlijk gezegd een miljoen keer beter.

Als je eenmaal zelfgemaakte hebt geprobeerd, ga je nooit meer terug!

Probeer ook eens deze Homemade Chocolate Bars

Hoe maak je gezonde pindakaaschips?
pin-it
  • 4 eetlepel kokosolie of cacaoboter
  • 1/2 kop pinda meel, of 1/4 kop notenboter naar keuze
  • 1 eetlepel zuivere ahornsiroop, of voor suikervrij: vervang de esdoorn door 1 extra el olie en stevia druppels naar smaak
  • *Om de zelfgemaakte chips er precies uit te laten zien als echte verpakte pindakaaschips, heb ik dit gebruikt en aanbevolen Chocoladeschilfersnoepvorm.Pindakaaschips recept: Smelt het eerste ingrediënt als het nog niet vloeibaar is. Combineer alle ingrediënten in een kom en roer goed tot een pasta. (Opmerking: persoonlijk geef ik de voorkeur aan de smaak van de chips als ze met kokosolie zijn gemaakt. Gebruik echter cacaoboter als je met de chips wilt bakken.) Strijk glad in snoepvormen of op een vel vetvrij of perkamentpapier en vries in tot vast. Als u de optie was/perkament gebruikt, breek de spanen dan in stukken als ze stevig zijn. De kokosversie van deze veganistische pindakaaschips moet in de vriezer worden bewaard; de versie met cacaoboter kan in de koelkast, vriezer of op kamertemperatuur worden bewaard.Bekijk voedingsfeiten

Recepten om te maken met pindakaaschips:

make-up chocolate chip cookie pie

Chocolade Chip Make-out Taart

zwarte bonen brownie

Black Bean Brownies Bean

Veganistische Overnight Oats

Chocolade Overnight Oats

Brownie Mok Taart

Brownie in een mok

Hoe maak je veganistische brownies

Veganistische Brownies

chocolade chia pudding

Chiapudding Recept

Veganistische chocoladekoekjes

Veganistische chocoladekoekjes

Of deze Keto Cookies

Kokosmeel Chocoladeschilferkoekjes

Kokosmeel Koekjes

Gezond Bananenbrood Recept

Gezond Bananenbrood







5/5 (3)

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagvandesmaakmakers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare