Chocolade Gebakken Haver – Chocolade Bedekt Katie

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Deze enkele portie chocoladegebakken havermout is gemakkelijk te maken – een supergezond ontbijtrecept dat smaakt naar een toetje!

Populair TikTok Recept Chocolade Gebakken Havermout

Als je elke dag ontbijtgranen verveelt, probeer deze chocoladehaver dan zeker eens.

Verpakt met rijke chocolade en hart-gezonde havermout, het is de perfecte balans tussen gezond en lekker, en zelfs hardcore nachtbrakers zullen willen om ’s ochtends uit bed te komen voor het ontbijt.

Gebakken havermoutkoekjes zijn momenteel super populair op sociale media; als je de afgelopen maanden meer dan 30 seconden op instagram of tiktok hebt doorgebracht, heb je ze waarschijnlijk overal gezien!

Probeer ook eens dit Bananenbrood in een mok

Gebakken Chocolade Havermout (TikTok)

Het recept van vandaag is een chocoladeversie van mijn Single Serving Baked Oatmeal.

Je kunt ervoor kiezen om ze voor het bakken te mengen, zodat de resultaten veranderen in een havermout-mokcake, of de mengstap overslaan als je haast hebt of de voorkeur geeft aan wat textuur voor je gebakken haver.

Ik bakte de mijne in een 1-kops ramekin omdat ik ervoor wilde zorgen dat het midden niet gaar en kleverig zou blijven. Als je wilt dat de havercake gelijkmatig gaar wordt, gebruik dan een brede en ondiepe ovenschaal, zoals een 7×5 pan, in plaats van een schaaltje.

En als je nog steeds trek hebt in havermout, probeer dan deze Overnight Oats of mijn Banana Oatmeal.

Chocolade Havermout Taart
Chocolade Gebakken Haver

Recept variaties

Chocola Lava Gebakken Haver: Je hebt twee opties voor de lavavulling: voeg maximaal drie eetlepels van je favoriete zaad- of notenboter toe (zoals chocolade-amandelboter), of voeg een paar vierkanten van je favoriete chocoladereep toe.

Eiwit gebakken haver: Vervang het cacaopoeder in het recept gerust door chocoladeproteïnepoeder. Het opnemen van de optionele pindakaas verhoogt ook het eiwit.

Chocolade Koffie Gebakken Havermout: Roer een halve theelepel oploskoffie door het beslag. Of vervang twee eetlepels melk naar keuze door gezette espresso.

Meer smaakideeën: Voeg een vierde theelepel kaneel of puur vanille-extract, een handvol geraspte kokosnoot of wat mini-chocoladestukjes toe, of roer er een paar druppels pure pepermunt of kokos- of amandelextract door.

Bekijk hierboven de video met chocoladegebakken havermout

Chocolade TikTok Gebakken Havermout Recept
  • 1/2 kop havermout
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 1/4 theelepel bakpoeder
  • 1/8 theelepel zout
  • 1/2 kop melk naar keuze
  • 1/4 kop yoghurt, of geprakte banaan, of zoete aardappelpuree
  • 2 eetlepel zoetstof naar keuze
  • optionele lavavulling (zie hierboven)
  • *Ik hou van het kleverige midden, maar als je het in plaats daarvan gelijkmatig wilt garen, gebruik dan een brede en ondiepe ovenschaal (zoals een 7×5) in plaats van een schaaltje.Als u een oven gebruikt, verwarm dan voor op 350 F. Roer alle ingrediënten, meng indien gewenst en giet 2/3 van het mengsel in een ovenvaste schaal. Voeg eventueel de vulling toe en bedek met het resterende mengsel. (Bekijk de stapsgewijze receptvideo hierboven.) Bak 25 minuten of magnetron 1-2 minuten. Voeg eventueel toppings toe.Bekijk voedingsfeiten

Meer gezonde chocoladeontbijtrecepten

Het beste recept voor bananenbrood met pure chocolade

Chocolade Bananenbrood

Chocolade Havermout - Ingrediënten: 1/2 kopje havermout, 1 kopje melk naar keuze, 2 eetlepels cacaopoeder, 1 theelepel vanille, 1/4 kopje... Volledig recept: https://chocolatecoveredkatie.com/2011/09/21 / five-minute-chocolate-havermout / @choccoveredkt

Chocolade Havermout

Gebakken Vegan Donuts Recept

Veganistische Donuts

Hoe maak je een eenvoudig recept voor eiwitrepen?

Eiwitrepen

Of deze Keto-eiwitrepen

Chocolade Overnight Oats

Chocolade Overnight Oats

Chocolade Courgettebrood

Chocolade Courgettebrood5/5 (1)

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagvandesmaakmakers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare