Keto Verjaardagstaart – GEEN Kokosmeel!

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Deze zachte, vochtige en donzige keto-verjaardagstaart is het perfecte koolhydraatarme antwoord op de klassieke vanilleverjaardagstaart.

Keto Verjaardagstaart Recept

Koolhydraatarme verjaardagstaart

Het is echt zo veel beter dan gele cakemix in dozen.

Deze volledig bloemloze verjaardagstaart kan zuivelvrij, glutenvrij en suikervrij zijn, zonder dat er kokosmeel nodig is – en slechts 5 ingrediënten.

Het recept is gemakkelijk thuis te maken, dus als je een koolhydraatarm dieet volgt, of zelfs als je geen speciaal dieet volgt, maar gewoon iets leuks en nieuws wilt proberen, probeer deze koolhydraatarme verjaardagstaart dan zeker eens. .

Probeer ook eens deze Keto Cheesecake – Lezer Favoriet Recept

Het beste recept voor chocoladeketo-cake

Hier is de chocoladeversie -> Keto Cake Recept

Voor een suikervrije cake

Als je een suikervrije verjaardagstaart wilt, gebruik dan gegranuleerde erythritol of xylitol. Gewone suiker of kokossuiker is ook prima te gebruiken als het je niet uitmaakt of de cake suikervrij is.

Opmerking voor degenen die een diabetische verjaardagstaart hebben aangevraagd:

De eerste keer dat ik deze cake maakte was voor een diabetesvriend, en hoewel ik weet dat velen met diabetes mijn recepten gebruiken en vaak schrijven om te vermelden dat ik vooral de keto-recepten waardeer, aangezien iedereen anders is, raad ik altijd aan om je arts te vragen of een recept, zoals deze suikervrije cake, is geschikt voor uw eigen persoonlijke voedingsbehoeften.

Voor een veganistische verjaardagstaart

Low carb-cakerecepten vragen meestal om eieren, maar een veganistische versie maken is verrassend eenvoudig. Je kunt 2 eetlepels Bob’s eivervanger mengen met 100 gram water (1/3 kopje + 2 1/2 eetlepels) en het dan een paar minuten laten staan ​​om in te dikken voordat je het als de eieren in het recept gebruikt.

Of lijnzaadeieren werken ook. (Gebruik voor een dubbellaagse cake 4 eetlepels eivervanger gemengd met 200 gram water, of 3/4 kop + 1 1/2 eetlepel. Dit water is een aanvulling op de hoeveelheid die in de ingrediënten van het recept staat vermeld.)

Misschien vind je dit ook leuk: Keto-pannenkoeken – Geen meel nodig

Suikervrije verjaardagstaart voor diabetici of een koolhydraatarm dieet

Ik heb de cake geglazuurd met mijn Chocolate Cream Cheese Frosting.

Voel je vrij om de verjaardagstaart op elke gewenste manier te versieren, zoals met slagroom van kokos, zelfgemaakte of in de winkel gekochte vanille-glazuur, Keto-chocolademousse of veganistische chocolademousse, of een bolletje Keto-ijs.

Keto Vanille Cake Recept

Hierboven – bekijk de video over hoe je een Keto-verjaardagstaart maakt

Bloemloze koolhydraatarme verjaardagstaart
  • 2 kopjes fijn amandelmeel (235 g)
  • 4 eetlepel korrelig erythritol of gewone suiker
  • 1/2 kop water of melk naar keuze
  • 2 grote eieren, inclusief de veganistische opties die eerder in de post zijn vermeld
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • *Voor een dubbellaagse cake, verdubbelt u eenvoudig het recept en bakt u in twee 8-inch pannen.Verwarm de oven voor op 350 F. Vet een 8-inch pan goed, of lijn de zijkanten uit met perkament. Roer alle ingrediënten heel goed door elkaar. Verspreid in de pan. Als de bovenkant hobbelig is, kun je een tweede vel perkament eroverheen drukken om het glad te strijken. Bak 20 minuten (of tot ze niet meer kleverig zijn) op het middenrek. Laat volledig afkoelen voordat je met een mes langs de zijkanten gaat en voorzichtig omkeert. Ik heb eerder in de post een paar glazuurrecepten gelinkt, of gebruik je favoriet. Als je het recept hebt gemaakt, beoordeel het dan hieronder!Bekijk voedingsfeiten
Het rijst niet veel, maar dat is oké – als je taart decoreert, wordt je vaak specifiek het koepelvormige deel van een cake afgesneden, dus dit bespaart je die stap, en je verspilt geen cake !
Het recept is een bewerking van deze Keto Muffins en deze Keto Carrot Cake.

Meer Keto Verjaardagsrecepten

De beste Keto-brownies

Keto Brownies

Suikervrije Chocolate Chip Keto Cookies

Keto-koekjes

Keto Mok Taart

Keto Mok Cake Recept

Kokosmeel Chocoladeschilferkoekjes

Kokosmeel Koekjes

Hoe maak je keto cupcakes (veganistisch, zuivelvrij)

Keto Cupcakes

De beste gemakkelijke Keto-chocoladekoekjes

Keto-chocoladekoekjes

Keto Koekjesdeeg Dip5/5 (2)

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dagvandesmaakmakers
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare