Zet je producten in de kijker!

Ben je producent van een lokaal product met de nadruk op smaak? Ben je gebeten door je vak, en hecht je veel belang aan kwaliteit, karakter en eerlijke ingrediënten? En wil je jouw sterproduct in de spotlights zetten? Neem dan deel aan de Dag van de Smaakmakers op zondag 30 juni 2019.

De Dag van de Smaakmakers mobiliseert Vlaanderen met culinaire activiteiten van eigen bodem. Je zet je deuren wagenwijd open voor bezoekers. Je vertelt ze jouw unieke verhaal. Je toont ze met trots hoe je product tot stand komt. En je laat ze ruiken, proeven en beleven!

Dag van de Smaakmakers vindt plaats op zondag 30 juni 2019, van 10 tot 18 uur. Door deel te nemen profileer je je als een gepassioneerd ondernemer. Je promoot je producten, werft nieuwe klanten, en deelt je passie met het grote publiek. 

Vul vrijblijvend je gegevens in. We contacteren je spoedig.

 

 

                                                                            

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief.

Puur Smaak vzw

Puur Smaak vzw brengt mensen dichter bij de producten op hun bord en in hun glas, en ook dichter bij elkaar. De organisatie biedt producenten een platform om hun verhaal te delen, en roept ze op om hun lokale parels in de kijker te zetten. Ze bevestigt dat Vlaanderen een culinair paradijs is met een grote verscheidenheid aan lokale kwaliteitsproducten. Ze maakt mensen bewust van wat ze eten en drinken, en laat ze kennismaken met lekker van bij ons.