The Bio Veggie Company

Delphine Van Goethem  | Temse

Vegetarisch eten is aan een steile opmars bezig. Mensen zijn steeds meer bekommerd om hun gezondheid, de planeet en het welzijn van dieren ­– een evolutie waar The Bio Veggie Company maar wat blij mee is!

The Bio Veggie Company - Groentenburger

The Bio Veggie Company is een nieuw label dat gezonde, vegetarische producten maakt én promoot. En dat niet alleen voor de vanzelfsprekende afzetmarkt van vegetariërs, maar ook de reguliere consument die een gezondere levensstijl verlangt.

Het nieuwe label is een initiatief van De Paddestoel, een natuurvoedingsmerk waarmee élke bio-fanaat en vegetariër vertrouwd is. Bij een bezoek aan The Bio Veggie Company ontdek je het productieproces van deze gezonde waren. Om van te smullen zonder schuldgevoel!

Op zondag 28 juni kun je The Bio Veggie Company bezoeken van 10.00 tot 18.00 u. Uizonderlijk biedt The Bio Veggie Company je de mogelijkheid om het volledige productieproces in werking te ontdekken op 2 tijdstijppen: om 11.00 u. en om 14.00 u. 

AANDACHT: inschrijving verplicht! 
Wacht niet en schrijf je nu in!

The Bio Veggie Company
Walgoedstraat 13
9140 Temse
 
>> ROUTE 
 
inschrijven
 

Labels / Awards

 

 

                                                                            

 

Onze gezonde
burgers
 

  • Groentenburger
  • Kaasburger
  • Spinazieburger

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief.

Puur Smaak vzw

Puur Smaak vzw brengt mensen dichter bij de producten op hun bord en in hun glas, en ook dichter bij elkaar. De organisatie biedt producenten een platform om hun verhaal te delen, en roept ze op om hun lokale parels in de kijker te zetten. Ze bevestigt dat Vlaanderen een culinair paradijs is met een grote verscheidenheid aan lokale kwaliteitsproducten. Ze maakt mensen bewust van wat ze eten en drinken, en laat ze kennismaken met lekker van bij ons.