Koffiebranderij ROM

Lutgarde Paeps | Boortmeerbeek

De ouders van de huidige eigenares, Lutgarde Paeps, startten de koffiebranderij in 1967. Ze noemden de zaak naar Lutgardes moeder. Koffiebranderij ROM is vandaag een gevestigde waarde in Leuven en omstreken. Een familiebedrijf geprezen voor zijn kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.

De sleutel tot succes? Dagverse productie, een uitgelezen selectie koffies en een speciale vacuümverpakking. De ruwe groene koffiebonen – rechtstreeks uit de koffiebranderij – worden zorgvuldig gekozen uit regio’s met een eigen karakter. Een langzame, zachte branding garandeert een goddelijk aroma.

Lutgarde schenkt bezoekers graag een kopje koffie in haar gezellige showroom in Boortmeerbeek. Je vindt er ook streekproducten en geschenkmanden.

AANDACHT: inschrijving verplicht! 
Wacht niet en schrijf je nu in!

Koffiebranderij ROM
Industrieweg 3
3190 Boortmeerbeek
 
>> ROUTE 
 
inschrijven
 

Labels / Awards

 

 

                                                                            

 

Onze (h)eerlijke
koffie
 

  • ROM koffie
  • ROM koffie déca
  • ROM koffie moka dessert

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief.

Puur Smaak vzw

Puur Smaak vzw brengt mensen dichter bij de producten op hun bord en in hun glas, en ook dichter bij elkaar. De organisatie biedt producenten een platform om hun verhaal te delen, en roept ze op om hun lokale parels in de kijker te zetten. Ze bevestigt dat Vlaanderen een culinair paradijs is met een grote verscheidenheid aan lokale kwaliteitsproducten. Ze maakt mensen bewust van wat ze eten en drinken, en laat ze kennismaken met lekker van bij ons.