Koffiebranderij Gimo 

Guy & Monique Ista | Sint-Truiden

Guy Ista leerde de stiel van het koffiebranden van Roger Delbrouck, eigenaar van de voormalige koffiebranderij Rodri in genk. Voor Roger uit het vak stapte, bracht hij Guy álle kneepjes van het geurige vak bij. De horecagroothandel Gimo nam de branderij over en doopte het huismerk Gimo Caffé – een naam met internationale allure én ambitie.

Koffiebranderij Gimo is een typisch familiebedrijf. Met hart en ziel branden ze de streng geselecteerde koffiebonen op ambachtelijke wijze. Zo komen alle aroma’s vrij die je kopje koffie zijn volle, uitgebalanceerde smaak geven. Je vindt bij Gimo een tiental exclusieve en authentieke koffiemengelingen, op basis van de allerbeste koffiebonen uit verschillende windstreken.

Tijdens een bezoek aan de koffiebranderij vertellen Guy en Monique in geuren en kleuren over hun passie. En serveren ze op professionele wijze jouw favoriete koffie: een krachtige espresso, een decadente cappuccino, een lekkere latte … 

Koffiebranderij Gimo
Bedrijvenstraat 6
3800 Sint-Truiden
 
>> ROUTE

 

 

                                                                            

 

Onze (h)eerlijke
dranken
 

  • Gimo Caffé origine koffies
  • Gimo Caffé koffiemengelingen
  • Streekproducten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief.

Puur Smaak vzw

Puur Smaak vzw brengt mensen dichter bij de producten op hun bord en in hun glas, en ook dichter bij elkaar. De organisatie biedt producenten een platform om hun verhaal te delen, en roept ze op om hun lokale parels in de kijker te zetten. Ze bevestigt dat Vlaanderen een culinair paradijs is met een grote verscheidenheid aan lokale kwaliteitsproducten. Ze maakt mensen bewust van wat ze eten en drinken, en laat ze kennismaken met lekker van bij ons.