Foodmonkeys Ketchup

Rob Biesmans | Hasselt

The Foodmonkeys is het funky cateringconcept van de Hasseltse kok Rob Biesmans, die zijn culinaire ervaring op trendy en authentieke wijze in de praktijk brengt. Rob maakt gerechten met échte producten, met respect voor traditie, een originele invalshoek en een vette knipoog.

De ‘Monkeydogs’ is een apart hotdogconcept dat volop experimenteert met sauzen, smaken, soorten worsten en toppings. Rob ontwikkelde zijn eigen ‘homemade in Hasselt’ Foodmonkeys Ketchup. Met verse tomaten uit de regio, ui, look, suiker, azijn, laurier, gember en jeneverbes. En zonder suiker, gluten en bewaarmiddelen. De Monkeypunch is een verrukkelijke kant-en-klare pre-mixcocktail: een smaakbom van citroen, limoen, banaan en gin.

Proeven van de Foodmonkeys Ketchup? Rep je dan op 28 juni naar de stroopfabriek in Borgloon, waar je deze bijzondere saus kunt proeven.

Foodmonkeys Ketchup
Stationsstraat 54
3840 Borgloon
 
>> ROUTE

 

 

                                                                            

 

Onze smakelijke
producten
 

  • Foodmonkeys ketchup
  • Monkeypunch

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief.

Puur Smaak vzw

Puur Smaak vzw brengt mensen dichter bij de producten op hun bord en in hun glas, en ook dichter bij elkaar. De organisatie biedt producenten een platform om hun verhaal te delen, en roept ze op om hun lokale parels in de kijker te zetten. Ze bevestigt dat Vlaanderen een culinair paradijs is met een grote verscheidenheid aan lokale kwaliteitsproducten. Ze maakt mensen bewust van wat ze eten en drinken, en laat ze kennismaken met lekker van bij ons.