Den IJsbeer

Veerle Deseyn | Meulebeke

In het melkveebedrijf van Chris en Veerle gebeurt alles in eigen beheer. Chris verzorgt de melkveestapel en waakt over de gezondheid van de dieren, onder meer door in eigen ruwvoeder te voorzien. En Veerle verwerkt de dagverse koemelk in smakelijke zuivelproducten en zalige zoetigheden zoals ijsjes en ambachtelijke ijstaarten.

Chris en Veerle zijn aanhangers van de korte keten en houden altijd het milieu in het achterhoofd. Hun passie voor eerlijke voeding proef je aan de artisanale ijs- en zuivelproducten, en ook aan de eigen geteelde aardappelen.

Naast hun eigen assortiment hoeveproducten verkopen Chris en Veerle ook producten van collega-landbouwers. Zo vind je in de hoevewinkel van Den IJsbeer ook honing van ’t Klokhuis, appels van Goed te Mullem, fruitsappen van Verhofstede, kazen van het Groendal en de Beauvoordse Walhoeve, en zelfs producten op basis van paardenmelk.

Op zondag 28 juni mag je een dagvullend programma verwachten. De rondleidingen starten elk uur en vertellen je het verhaal achter de hoeveproducten en onze zorgboerderij. Je proeft ons heerlijk ijs. Voor de ouders zijn ook lekkere streekbiertjes voorradig. Op het springkasteel en de trampoline halen de kinderen hun hart op. Tussen 11.30 u en 14.00 u. zorgt de food truck van Beste Frietjes voor heerlijk goud in een puntzak. In de latere namiddag brengt Trottoir een spetterend optreden. En last but not least: 3 personen ontvangen een 'koud poepke in een warm broekske'!

DEN IJSBEER
Vuilputstraat 90
8760 Meulebeke
 
>> ROUTE

 

 

                                                                            

 

Onze (h)eerlijke
producten
 

  • Ijs
  • Ijstaarten
  • Zuivel
  • Melk
  • Yoghurt
  • Chocomousse
  • Tiramisu
  • Vanilleflan
  • Aardbeienbavarois,
  • Aardappelen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief.

Puur Smaak vzw

Puur Smaak vzw brengt mensen dichter bij de producten op hun bord en in hun glas, en ook dichter bij elkaar. De organisatie biedt producenten een platform om hun verhaal te delen, en roept ze op om hun lokale parels in de kijker te zetten. Ze bevestigt dat Vlaanderen een culinair paradijs is met een grote verscheidenheid aan lokale kwaliteitsproducten. Ze maakt mensen bewust van wat ze eten en drinken, en laat ze kennismaken met lekker van bij ons.