Musa Lova likeuren & pralines

Fabian Deckers & Evy Meuleman | Leuven

Met de grootste collectie bananensoorten ter wereld, beheerd door de KU Leuven, kan de stad Leuven uitgeroepen worden tot wereldhoofdstad van de banaan. Meer inspiratie hadden ondernemer Fabian Deckers en zijn echtgenote Evy Meuleman niet nodig om één van de origineelste streekproducten van België te bedenken: de Leuvense bananenlikeur Musa Lova.

“We produceren drie varianten likeur en de Musa Lova pralines in acht verschillende smaken.“ vertelt Fabian. Alhoewel je anders zou vermoeden, gaat het hier om een echt lokaal product. Professor Rony Swennen, beheerder van de wereldbefaamde bananencollectie van de K.U.Leuven, gaf de nodige wetenschappelijke ondersteuning. Leuvense imkers zorgden voor de honing en koffiebranderij JAVA uit Rotselaar is verantwoordelijk voor de koffie.

AANDACHT: inschrijving verplicht! 
Om elke bezoeker op een aangename manier te kunnen ontvangen zijn de 
plaatsen beperkt. Wacht dus niet en schrijf je nu in!

Likeuren Musa Lova
Willem De Croylaan 42
3001 Heverlee
 
>> ROUTE 
 
inschrijven
 

Labels / Awards

 

 

                                                                            

 

Onze originele
producten
 

  • Musa Lova met
    Java koffie
  • Musa Lova met Leuvense honing
  • Musa Lova gerijpt op sherry
  • Musa Lova pralines

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief.

Puur Smaak vzw

Puur Smaak vzw brengt mensen dichter bij de producten op hun bord en in hun glas, en ook dichter bij elkaar. De organisatie biedt producenten een platform om hun verhaal te delen, en roept ze op om hun lokale parels in de kijker te zetten. Ze bevestigt dat Vlaanderen een culinair paradijs is met een grote verscheidenheid aan lokale kwaliteitsproducten. Ze maakt mensen bewust van wat ze eten en drinken, en laat ze kennismaken met lekker van bij ons.